مهدی جمال مدیرکل کانون پرورش فکری استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مهر از راهاندازی دو شعبه کانونزبان در شهرستانهای دامغان و شاهرود خبر داد و افزود: در ترم بهار، کانونزبان دامغان با برپایی دو کلاس و شعبه شاهرود با یک کلاس در سطح نوجوانان بهصورت رسمی، فعالیت خود را آغاز میکند و پذیرای زبانآموزان نوجوان است.
وی، کانونزبان را جایگاهی برای تقویت ابزار انتقال فرهنگها دانست و در ادامه با بیان اینکه جای خالی کانون زبان ایران در برخی از شهرستانهای استان با توجه به جمعیت بالا احساس میشد، افزود: فعالیتهای کانونزبان بهعنوان یکی از زیرمجموعههای کانون پرورش فکری با سابقه فعالیت ۹۰ساله، تاکنون در راستای زبانآموزی به مخاطبان موفق عمل کرده و ضمن ارتقا و انسجام برنامههای کانونزبان به لحاظ محتوای آموزشی و ترویج رویکرد فرهنگ ایرانیاسلامی و پرهیز از ترویج زندگی غربی در نظام آموزشی زبان خارجی تلاش شدهاست.
مدیرکل کانون پرورش فکری استان سمنان با اشاره به برخی از ویژگیهای کانونزبان که باعث اعتماد مردم به این مؤسسه و برتری و حرکت رو به جلوی آن شده است، گفت: کیفیت آموزشی هم از جهت منابع آموزشی و هم از جهت مدرسان انتخابشده و آموزشدیده و همچنین سیستم آموزش زبان و روش تدریس از دیگر ویژگیهای کانونزبان است.
جمال اظهار داشت: والدین به کیفیت آموزشی در کانونزبان اعتقاد دارند و فرزندان خود را با خیال راحت به اینمجموعه میفرستند.
مدیرکل کانون پرورش فکری استان سمنان، ویژگی دیگر کانونزبان را علاوه بر رویکرد فرهنگی محتوای زبان، محیط سالم و فرهنگی حاکم بر کلاسها و مراکز آموزشی کانون زبان برشمرد و گفت: گستردگی شبکه آموزشگاهی کانون زبان در سطح کشور ویژگی بارزی است که موجب شده کانون زبان ایران تبدیل به یک برند کشوری شود.
جمال سه عامل، نیروی انسانی، سرمایه و تکنولوژی را از عناصر مؤثر در توسعه و اجرای یک برنامه عنوان و خاطرنشان کرد: عوامل مؤفقیت کانون زبان ایران، فضای فرهنگی و اخلاقی مطلوب، سیستم آموزشی یکپارچه در کشور و حساسیت در نحوهی انتخاب مدرس است.
وی خاطرنشان کرد: کانونزبان شعبه دامغان فعالیت خود را در بلوار شمالی، پارک ملت، مرکز فرهنگیهنری شماره یک کانون پرورش فکری و شعبه شاهرود در شهرک بهارستان، جنب آتشنشانی، مرکز فرهنگیهنری شماره دو کانون پرورش فکری آغاز کرده است و برای تأخیر پیشآمده، جلسات جبرانی برگزار میشود.
نظر شما